Een Troon Voor Zusters (Boek Een) Een Troon Voor Zusters (Boek Een)
Audiobook 1 - Een Troon Voor Zusters

Een Troon Voor Zusters (Boek Een‪)‬

Publisher Description

“Morgan Rice komt wederom met wat een briljante nieuwe serie belooft te zijn. We worden verzwolgen door een fantasie over moed, eer, magie en geloof in je lotsbestemming. Morgan is er weer in geslaagd om sterke personages neer te zetten, voor wie we op elke pagina juichen… Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die houdt van een goed geschreven fantasy novel.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over De Opkomst van de Draken)

#1 Bestseller Morgan Rice komt met een onvergetelijke nieuwe fantasy serie.

In EEN TROON VOOR ZUSTERS (Boek een), willen Sophia, 17, en haar jongere zusje Kate, 15, wanhopig graag weg uit hun afschuwelijke weeshuis. Als wezen, ongewenst en ongeliefd, dromen ze ervan om ergens anders op te groeien, om een beter leven te vinden, zelfs als dat betekent dat ze op straat moeten leven, in de wrede stad Ashton.

Sophia en Kate, die ook elkaars beste vriendinnen zijn, steunen elkaar door dik en dun—maar ze willen allebei andere dingen uit het leven. Sophia, een romantisch, meer elegant meisje, droomt ervan om bij het hof binnen te komen en een aristocraat te vinden om verliefd op te worden. Kate, een vechter, droomt ervan om te leren zwaardvechten, om met draken te vechten en een krijger te worden. Ze worden echter verenigd door hun geheime, paranormale gave om elkaars gedachten te lezen, hun enige redding in een wereld die erop uit lijkt om hen te vernietigen.

Wanneer ze beiden op een missie vertrekken en hun eigen avonturen beleven, moeten ze vechten om te overleven. Ze worden geconfronteerd met ondenkbare keuzes, keuzes die hen de hoogste macht zouden kunnen geven—of hen diep zouden kunnen laten vallen.

EEN TROON VOOR ZUSTERS is het eerste boek in een verbluffende nieuwe fantasy serie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, magie, tovenarij, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages waar je verliefd op zult worden, en een wereld die je nooit meer zult vergeten.

Boek #2—EEN HOF VOOR DIEVEN—is binnenkort verkrijgbaar.

“Een fantasy vol actie, die ongetwijfeld fans van Morgan Rice’s voorgaande novels zal bekoren, evenals fans van werken zoals THE INHERITANCE CYCLE van Christopher Paolini… Fans van Young Adult fictie zullen dit meest recente werk van Rice verslinden en smeken om meer.”

--The Wanderer, A Literary Journal (over De Opkomst van de Draken)

GENRE
Kids & Young Adults
NARRATOR
MK
Mike Kuyt
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
05:38
hr min
RELEASED
2019
2 August
PUBLISHER
Lukeman Literary Management
SIZE
331.3
MB

Listeners Also Bought

Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring) Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring)
2019
Rise of the Dragons (Kings and Sorcerers--Book 1) Rise of the Dragons (Kings and Sorcerers--Book 1)
2022
Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1) Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1)
2021
For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1) For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1)
2022
De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een) De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een)
2019
Murder in the Manor (A Lacey Doyle Cozy Mystery—Book 1) Murder in the Manor (A Lacey Doyle Cozy Mystery—Book 1)
2019

Other Books in This Series