For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1) For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1)
Audiobook 1 - De Herberg van Sunset Harbor

For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1‪)‬

Publisher Description

“Voor nu en voor altijd is een zeer goed geschreven roman over de worstelingen van een vrouw (Emily) die haar ware identiteit probeert te vinden. De auteur is er fantastisch in geslaagd de personages tot leven te brengen en de omgeving te beschrijven. De romantiek is er, maar het ligt er niet te dik bovenop. Hulde aan de auteur voor deze geweldige start van een serie die zeer vermakelijk belooft te worden.”
- Books and Movies Reviews, Roberto Mattos

Emily Mitchell, 35 jaar oud, woont en werkt in New York City. Ze heeft zich door een aantal mislukte relaties geworsteld. Wanneer haar vriend, met wie ze al zeven jaar een relatie heeft, haar mee uit neemt voor een langverwacht jubileumdiner, weet Emily zeker dat het deze keer anders zal zijn en dat ze deze keer eindelijk de ring zal krijgen. Maar als hij haar in plaats daarvan een klein flesje parfum geeft, weet Emily dat het tijd is om het uit te maken en om haar hele leven weer een frisse start te geven.

Wankelend onder haar onbevredigende leven vol druk, besluit Emily dat het tijd is dat er iets verandert. Ze besluit zomaar naar het verlaten huis van haar vader te rijden aan de kust van Maine. Een groot, historisch huis waar ze als kind vele magische zomers heeft doorgebracht. Maar het lang verwaarloosde huis moet nodig opgeknapt worden en de winter is geen goede tijd om in Maine te wonen. Emily is daar al 20 jaar niet geweest, sinds de tijd dat haar zus door een tragisch ongeluk om het leven kwam, wat haar familie heeft verwoest. Haar ouders gingen scheiden, haar vader verdween, en Emily kon zich er nooit toe zetten terug te gaan naar dat huis.

Nu, om een of andere reden, nu haar leven overhoopligt, voelt Emily de aantrekkingskracht van de enige plek die ze kent uit haar kinderjaren. Het is haar bedoeling om er alleen een weekend naartoe te gaan, om haar hoofd leeg te maken. Maar er is iets aan het huis wat haar niet los wil laten: de talloze geheimen, de herinneringen aan haar vader, de allure van de zee, het stadje in de buurt en bovenal de mooie, mysterieuze opzichter. Kan ze hier de antwoorden vinden waar ze naar op zoek was, op de meest onverwachte plaats?

Kan een weekend een leven lang worden?

Voor nu en voor altijd is het eerste boek in de debuutreeks van een schitterende nieuwe romantische serie die u aan het lachen en huilen zal brengen. Maar vooral u tot diep in de nacht aan het lezen zal houden en ervoor zal zorgen dat u weer helemaal verliefd wordt op romantiek.

Boek 2 zal binnenkort verkrijgbaar zijn.

GENRE
Romance
NARRATOR
RM
Rachel Mungra
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
07:06
hr min
RELEASED
2022
1 July
PUBLISHER
Lukeman Literary Management
SIZE
333.5
MB

Listeners Also Bought

Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1) Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1)
2021
Een Troon Voor Zusters (Boek Een) Een Troon Voor Zusters (Boek Een)
2019
De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een) De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een)
2019
Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring) Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring)
2019
For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1) For Now and Forever (The Inn at Sunset Harbor—Book 1)
2020
Murder in the Manor (A Lacey Doyle Cozy Mystery—Book 1) Murder in the Manor (A Lacey Doyle Cozy Mystery—Book 1)
2019

Other Books in This Series

Voor Altijd en Eeuwig (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 2) Voor Altijd en Eeuwig (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 2)
2019
Voor altijd, bij jou (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 3) Voor altijd, bij jou (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 3)
2019