• 3,99 €

Publisher Description

Libër fëmijësh në dy gjuhë, 3 vjeç e tutje (shqip – italisht)
Lulun nuk po e merr gjumi. Të gjitha lodrat e saja ledhatare tashmë janë duke ëndërruar – peshkaqeni, elefanti, miushi i vogël, dragoi, kanguri dhe luani këlysh. Madje edhe arushi i vogël mezi i mban sytë e hapur...
Hej arush, më merr dhe mua në ëndrrën tënde?
Kështu fillon për Lulunë një udhëtim e cila e çon në ëndrrat e lodrave të saja ledhatare – dhe më në fund në ëndrrën e saj më të bukur.
► NEW: With printable coloring pages! A download link in the book gives you free access to the pictures from the story to color in.
Libro per bambini bilingue (albanese – italiano)
Lulù non riesce ad addormentarsi. Tutti gli altri stanno già sognando – lo squalo, l'elefante, il topolino, il drago, il canguro, il cavaliere, la scimmia, il pilota. E il leoncino. Anche all'orso stanno crollando gli occhi.
Ehi orso, mi porti con te nel tuo sogno?
Così inizia per Lulù un viaggio che la porta nei sogni dei suoi pupazzi – e alla fine nel suo più bel sogno.

GENRE
Reference
RELEASED
2021
February 13
LANGUAGE
IT
Italian
LENGTH
32
Pages
PUBLISHER
Sefa Verlag
SIZE
57.3
MB

More Books by Cornelia Haas