10 Kortnoveller volym 4

    • 0,99 €
    • 0,99 €

Publisher Description

Den antologi innehåller följande 10 mestadels humoristiska kortnoveller:

Den fängslande dejten: Geoffrey blir uppraggad av en snygging som visar sig vara ute efter att döda honom då hon anser att hans dåliga fotbollsdömande orsakade hennes pojkväns död.

Fiona och den röda draken: Fiona drömmer sig till Surrealia där hon försöker övertyga den röda draken Morgor om att sluta vara rasist, Men kommer Fionas goda avsikter att ha oavsiktliga konsekvenser?

Robotdejten: Martin övertygar Geoffrey att prova en ny dejtingsajt och Geoffrey går på en dejt med den japanska snyggingen Ainu. Olyckligtvis avslöjar ett plötsligt åskväder att Ainu är en robot. 

Thaidejten: Geoffrey träffar sin exflickvän, och går med på hennes förslag att dejta hennes kollega Kanika. Olyckligtvis visar sig Kanika vara en transvestit...

Matrixdejten: Martin och Geoffrey tar Rastfaridomarens speciella blandning av psykadeliska droger när Geoffreys drömkvinna Jasmine Xi dyker upp och förklarar hur han kan avsluta sin ändlösa cykel av hemska dejter.

Jared Pond och de tadzjikistanska baggarna: Jared skickas till Tadzjkistan för att hjälpa den lokala diktatorn så att Scurry Morrissette ska få tillgång till en speciell ras av bagge. Trots att Jared följer sina instruktioner till pricka går allt åt helvete.

Dwayne Beesly kommer ut: Dwayne avslöjar att han är heterosexuell, kristen och konservativ vilket chockar hans Hollywood mamma.

Diah Lubis och fadersräddningen: Diah reser tillbaka i tiden för att hindra fadern hon aldrig träffat från att dö i ett krig. Men att ändra det förflutna har konsekvenser för nuet. 

Champagneincidenten: En räddhågsen brandman är livrädd för champagnekorkar. Men ligger en mörk hemlighet bakom hans rädsla?

Fiona och Ptolemaeus: Fiona drömmer om ett möte med Ptolemaios där hon får den geocentriska modellen för universum förklarad. 

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2021
6 July
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
71
Pages
PUBLISHER
Martin Lundqvist
SIZE
335
KB

More Books by Martin Lundqvist

2022
2022
2022
2022
2022
2021

Other Books in This Series

2021
2021
2021
2021