• 4,99 €

Publisher Description

Wacht niet; vind vandaag nog dé perfecte babynaam in deze #1 Amazon Bestseller

Als je ook genoeg hebt gehad van advies over babynamen van je vrienden, het eindeloze babynamenlijsten doorworstelen en het gewoon niet meer weet, dan is hiermee je zoektocht naar dé perfecte babynaam eindelijk voorbij!

*Ge-update met de Populairste Babynamen van 2020*

Het Babynamenboek bevat meer dan 22.000 babynamen, van klassieke tot unieke namen, van populaire tot hippe namen en van oude en vertrouwde tot nieuwe en moderne namen. 

Ontdek een nieuwe babynaam of kom een oude babynaam tegen die je allang vergeten was. Dit babynamenboek bevat namen van over de hele wereld. 

Als je de "22.000+ Babynamenlijst" koopt dan krijg je:

Een makkelijk door te lezen, alfabetische lijst met babynamen voor meisjes en babynamen voor jongens
Een lijst met de Top Babynamen van 2020 voor Meisjes en Top Babynamen van 2020 voor Jongens
Zeer uitgebreide lijst met meer dan 22.000 babynamen
Link naar de babynaamwizard om de populariteitstrend en betekenis van babynamen te zien
Dit boek is ook het perfecte cadeau voor een babyshower of voor aankomende ouders

Het eenvoudige en uitgekiende design en de makkelijk door te lezen lijsten, zijn voor elk paar in verwachting een extra reden om blij te zijn! 

 

Wacht niet tot het laatste moment om een babynaam uit te kiezen; vind VANDAAG nog de perfecte naam door de "22.000+ Babynamenlijst" te kopen

*Opmerking: Dit babynamenboek bevat geen betekenissen voor babynamen, omdat wij vinden dat die er op de lange termijn minder toe doen. 
Wat belangrijker is: hoe de babynaam van jouw kind past in zijn of haar generatie, hoe de babynaam zal klinken met zijn of haar voor- en achternaam, hoe de babynaam zal klinken bij jezelf en die van jouw partner en eventuele broers en zussen, en wat voor soort popcultuur of bekende associaties de babynaam bij mensen heeft. Wij denken dat dit boek een goede bron is voor het vinden van babynamen die aan deze criteria voldoen en dat je het met ons eens zult zijn!*

GENRE
Non-Fiction
RELEASED
2019
June 7
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
93
Pages
PUBLISHER
Walnut Publishing
SIZE
206.9
KB