En bok för barn om hundars kroppsspråk, med bilder

    • 2,99 €
    • 2,99 €

Publisher Description

En bok för barn om hundars kroppsspråk med bilder är en bok som är tänkt att läsas av en vuxen för ett barn. Den vuxna kan bestämma vilka delar av boken som passar till barnets ålder. Det är en bok för undervisning om att hjälpa till att förhindra potentiella hundbett, men också att hjälpa barn att veta hur de ska bemöta en hund för att kunna ha en bra relation till den.

Som föräldrar tänker vi alltför sällan på att lära ut säkerhet när det gäller hundar, ibland kanske inte förrän det händer något. Och då är det för det mesta inte den rätta stunden för undervisning, utan för handling. Att vara förebyggande kan räcka långt!

Den här boken kan användas av en vuxen både för ett barn som kanske är rädd för hundar, och för ett barn som är djärv med hundar, men behöver lära sig att respektera dem mer. I början av boken finns en kommentar till föräldrar som ber att man läser igenom boken helt innan man läser den för ett barn. Föräldrar vet vilka stadier barnen är i och känner även till barnets temperament och deras historia kring hundar. Allt detta är viktigt att tänka på när vi lär ut saker om säkerhet och hundar.


Jag har gjort mitt bästa för att göra det här så lite skrämmande som möjligt, och för att uppmuntra fina relationer mellan barn och hundar. I slutet av boken hittar ni lite lustiga foton på hundar, för att ge det hela ett mer lättsamt avslut.

GENRE
Kids
RELEASED
2023
3 May
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
14
Pages
PUBLISHER
Babelcube Inc.
SIZE
1.5
MB

More Books by Amber Richards

2017
2023
2023
2023
2023
2022