• 0,99 €

Publisher Description

Under andra världskriget släckte London ner för att försvåra för tyskarna att bomba. Mitt i detta mörker härjade en seriemördare på stadens dunkla gator. Morden eskalerade i brutalitet. Kunde polisen hitta honom innan han slog till igen?


Tyska ordet för blixt är blitz. Tyskarnas snabba bombningar av London kallades "Blitzkrieg". 1942 hade den vanligtvis vackra och livliga storstaden reducerats till ett inferno av bomber och mörker. Men de krigströtta Londonborna hade fått en ny fiende - en man som hänsynslöst dödade och skändade kvinnor. Han fick namnet "Blitz ripper".


Det här är berättelsen om honom och hans vidriga dåd. Han hade ett normalt yttre och bar uniform. Han var tidigare ostraffad och ingen trodde han var kapabel till brutala mord. 


Du kommer även att få läsa om den engagerade poliskåren som löste fallet där fingeravtryck blev avgörande bevismaterial.


Så låt oss resa bakåt i tiden, till ett krigshärjat och dystert London där en befolkning desperat sökte ljus och hopp - men istället fick mörker och skräck.


Känsliga personer rekommenderas inte att fortsätta läsa. Texten innehåller våldsamma och stötande inslag.

GENRE
Non-Fiction
RELEASED
2021
11 October
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
32
Pages
PUBLISHER
Virvelvind förlag
SIZE
1.3
MB

More Books by Georg Thorne

Other Books in This Series