• 4,49 €

Publisher Description

Sarcina nu este o boalǎ în timpul cǎreia trebuie sǎ stai la pat. Pentru majoritatea femeilor aceasta reprezintǎ o stare normalǎ, armonioasǎ, atât pentru corp, cât și pentru suflet. Asta înseamnǎ cǎ liniștea absolutǎ va aduce numai daune! Pe de altǎ parte, efortul fizic din aceastǎ perioadǎ trebuie sǎ fie chibzuit și sǎ influențeze în mod pozitiv asupra stǎrii dumneavoastrǎ și a sǎnǎtǎții copilului, atât în timpul sarcinii și în momentul nașterii, cât și dupǎ.

Activitatea în mod regulat vă va ajuta corpul să‑și recapete puterea și tonusul, iar mintea să se relaxeze și să facă față cât mai bine posibil noilor griji. Și cel mai important este să rețineți că a fi mamă înseamnă să arăți și mai bine, să fii și mai înțeleaptă, mai puternică, mai activă, să știi din ce în ce mai multe și să înțelegi tot ce există în lume!

Aceste este un rol complex al vieții, dar incredibil de interesant și profund, ce necesită un consum mare de energie și putere, care trebuie cumva compensate! Și ce ne poate revigora mai bine decât gimnastica, somnul și plimbările în aer liber? De aceea nu leneviți, mămici tinere, deoarece acum nu trebuie să aveți grijă de propria persoană și de siluetă doar pentru voi, dar și de dragul micuțului vostru adorat, pentru care veți fi mereu un ideal de frumusețe feminină! Așa că nu vă descurajați!

GENRE
Parenting
RELEASED
2016
March 11
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
131
Pages
PUBLISHER
EuroPress
SIZE
5.8
MB