Vicii si virtute

    • 2,99 €
    • 2,99 €

Publisher Description

Ca fiică nelegitimă a unei femei cu reputație scandaloasă, domnișoara Anna Rees este aproape la fel de bine cunoscută pentru că a crescut în lumea hedonistă demimondenă, pe cât este pentru firea ei retrasă. Anna tânjește să lase în urmă lumea de curtezane a mamei ei și să ducă o viață liniștită la țară, cu un câine drept companion.
Într-o noapte însă, îl întâlnește pe neașteptate pe chipeșul, fermecătorul și, evident, păcătosul Lord Dane. Vicontele Maximilian Dane este perfect mulțumit să fie un crai. După ani de supunere față de dictatele societății decente – cu rezultate dezastruoase –, a încetat să mai urmeze regulile ridicole ale înaltei societăți și nu vede nici un motiv să înceapă din nou să cocheteze cu respectabilitatea.
Deși cei doi își promit să se revadă curând, soarta amână momentul timp de patru ani, până când Anna își regăsește fratele vitreg, care se dovedește a fi cel mai bun prieten al lui Max. Curând își dau seama că nici unul nu l-a putut uita pe celălalt… dar și că anii nu le-au schimbat concepțiile. Acum dorința Annei este să-l convingă pe Max să i se alăture în căutarea respectabilității. Iar a lui Max – să o convingă că viața este mai dulce când te lași în voia pasiunilor păcătoase.

GENRE
Romance
RELEASED
2017
24 April
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
272
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SIZE
3.6
MB

More Books by Alissa Johnson

2015
2023
2022
2016
2016
2020