• USD 20.99

Descripción de editorial

"Dagbogen fra Guantánamo" er det første og eneste vidnesbyrd fra en indsat i Guantánamo-lejren. 


Da Mohamedou Ould Slahi blev sendt til fængslet i Guantánamo-lejren på Cuba i 2002 begyndte en endeløs række af forhør, total isolation og tortur. Årene gik, og i 2007 konkluderede FBI og CIA, at Slahi ikke kunne sættes i forbindelse med en terrorhandling. Den amerikanske regering ser alligevel ikke ud til at have planer om at løslade ham. USA har aldrig tiltalt ham for en forbrydelse. Han sidder stadig fængslet. 


Mohamedou Ould Slahi begyndte at fortælle sin historie i 2005. Under sit fangeskab håndskrev han sine memorier. Han færdiggjorde de 466 sider i 2006, og i de næste 6 år holdt den Amerikanske regering manuskriptet skjult. 


"Dagbogen fra Guantánamo" er et vidnesbyrd af historisk værdi. Den er en censureret udgave af Mohamedou Ould Slahis håndskrevne dagbog. Den amerikanske stat har censureret teksten med mere end 2500 sorte bjælker. Slahi har ikke fået mulighed for at deltage i processen. 


Dagbogen er ikke kun en levende beskrivelse af et justitsmord, men også et dybt personligt portræt af et menneske - fortalt med et overraskende overskud og sort humor. En gribende fortælling, som mest af alt virker som fiktion, men er den pureste sandhed.

GÉNERO
Biografías y memorias
PUBLICADO
2015
febrero 11
IDIOMA
DA
Danés
EXTENSIÓN
426
Páginas
EDITORIAL
ArtPeople
VENDEDOR
ArtPeople
TAMAÑO
1.3
MB

Más libros de Mohamedou Ould Slahi & Larry Siems