Concentrat

cum să-ţi controlezi atenţia ca să poţi alege

    • HUF2,790.00
    • HUF2,790.00

Publisher Description

Cartea lui Eyal și Li propune cea mai practică și mai realistă cale de a găsi un echilibru între tehnologie și starea de bine.

Succesul și fericirea le aparțin celor care își pot controla atenția. Nir Eyal și-a propus să te protejeze de ceea ce îți poate distrage atenția, iar cartea lui e plină de vitalitate și de idei care pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

– Adam Grant


Concentrat este un ghid esențial pentru cei care vor să își recupereze atenția, capacitatea de concentrare și viața.

– Arianna Huffington


Dacă pui preț pe timpul, pe capacitatea de concentrare sau pe relațiile tale, atunci trebuie să citești această carte. Eu pun în practică ideile descoperite în paginile ei.

– Jonathan Haidt


Trăim într-o lume în care telefonul mobil a devenit o extensie a trupului, în care suntem copleșiți de avalanșe de informații mai mult sau mai puțin utile, în care nu mai știm cum să ne facem timp pentru noi înșine și pentru lucrurile cu adevărat importante din viețile noastre. Pierdem din vedere esențialul și nu mai avem răbdare să ducem la bun sfârșit o sarcină fără să ne lăsăm distrași de tot felul de stimuli exteriori.

În Concentrat, NIR EYAL și JULIE LI abordează problemele omului modern în ceea ce privește controlul timpului și vin cu soluțiile potrivite pentru a riposta la tendința dominantă și a ține la distanță tentațiile acaparatoare. Dacă ești unul dintre cei cărora nu le ajunge niciodată timpul și dacă vrei să îți canalizezi atenția doar spre ceea ce merită, ai ocazia să descoperi câteva strategii al căror efect se va face simțit imediat ce le vei pune în practică.

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2021
2 December
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
272
Pages
PUBLISHER
Curtea Veche Publishing
SIZE
6.5
MB

More Books by Nir Eyal

2020
2020
2014
2019
2022
2021