Publisher Description

Tweetalig kinderboek (Nederlands – Kroatisch), met luisterboek
"De wilde zwanen" van Hans Christian Andersen, is niet voor niets een van de beroemdste sprookjes van de wereld. In een tijdeloze vorm, behandelt het de thema's van de menselijk drama's: angst, dapperheid, liefde, bedrog, afscheid en hereniging.
Deze editie is een prachtig geïllustreerd prentenboek waarin het sprookje van Andersen in een gevoelige en kindvriendelijke vorm wordt verteld. Het is vertaald in een veelheid aan talen en is verkrijgbaar in tweetalige versie in alle denkbare combinaties van deze talen.
♫ Luister naar het verhaal in beide talen, vorgelezen door moedertaalsprekers!
► NIEUW: Met kleurplaten! De afbeeldingen van het verhaal kunnen worden gedownload om te kleuren via een link in het boek.
Dvojezična knjiga za decu (nizozemski – hrvatski), sa audioknjigom
"Divlji labudovi" od Hans Christiana Andersena je, s dobrim razlogom, jedan od najpopularnijih svjetskih bajki. U bezvremenskoj obliku pokriva teme ljudske drame: strah, hrabrost, ljubav, izdaja, razdvajanje i ponovno sijedinjenje.
Ovo ilustrirano izdanje je skraćena verzija Andersenove bajke. Ona je prevedena na mnoštvo jezika, i dostupna je kao dvojezično izdanje na sve zamislive kombinacije tih jezika.
♫ Slušajte priču koju čitaju izvorni govornici!
► NOVO: s slikama za bojanje! Preko linka u knjizi mogu se preuzeti slike iz priče za bojanje.

GENRE
Reference
RELEASED
2019
November 1
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
48
Pages
PUBLISHER
Sefa Verlag
SIZE
92.3
MB

More Books by Ulrich Renz