• Pre-Order
    • HUF3,490.00

Publisher Description

Un homenatge a les llibreries, als llibres i a tots els qui en gaudeixen

Una lectura per recrear-se i per assaborir-la amb un bon te japonès

Una de les novel·les japoneses traduïdes a més llengües dels darrers anys

Best seller del Times al Regne Unit

El llibre preferit de les llibreries independents dels Estats Units

L'epopeia de Rintaro, el jove hereu d'una entranyable llibreria de vell, i de Tora, un gat tigrat savi i enginyós, s'ha convertit en un fulgurant èxit internacional. La seva missió emocionant consisteix ni més ni menys que a salvar els llibres que estan en perill i difondre així l'amor per aquests objectes, bells i inigualables, que són part imprescindible de la nostra vida.

Del sempre fascinant Japó ens arriba aquesta bella història, carregada de saviesa, de màgia i de passió per la lectura, que ja ha conquerit els lectors de tot el món.

«Una faula màgica sobre l'immens poder de la lectura.»

Corriere di Bologna

«Cada vegada més gent compra llibres en línia i els llegeix en un eReader (o escolta audiollibres mentre fa altres tasques), El gat que estimava els llibres dona als lectors l'oportunitat de veure reflectida la seva relació amb la paraula impresa. Aquesta commovedora i original novel·la ens convida a recordar que meravellós que és arraulir-se amb un llibre i assaborir el plaer sensorial de passar les pàgines quan ens submergim en una bona història.» Japan Times

GENRE
Fiction & Literature
AVAILABLE
2022
3 March
LANGUAGE
CA
Catalan
PUBLISHER
Penguin Random House Grupo Editorial España

More Books by Sosuke Natsukawa

2022
2021
2021