Engel des doods

juridische thriller

    • HUF3,290.00
    • HUF3,290.00

Publisher Description

Soms kun je het verleden beter laten rusten...


Tijdens een boottochtje naar een afgelegen eiland aan boord van een luxueus jacht heeft fraudeonderzoeker Katerina Carter al snel het gevoel dat de charmante, praatjesmakende eigenaar van de boot een duister geheim verbergt. Die manier die hij aanprijst om snel geld te verdienen – zij kan toch niet de enige zijn die doorheeft dat het zaakje stinkt?


Eenmaal op het eiland onderzoeken Kat en haar vrienden de geruchten die de ronde doen over een sinistere sekte, de Aquarian Foundation, en gaan ze op zoek naar verborgen schatten. De sekte heeft mensen geld afgetroggeld en het begint erop te lijken dat dezelfde geschiedenis zich weer herhaalt. Tenminste, als Kat aan de anderen kan bewijzen dat sommige dingen te mooi klinken om waar te zijn...


Als niemand haar waarschuwingen serieus neemt, gaat ze op pad om een vreselijke waarheid te onthullen die de mensen waarvan ze het meest houdt in doodsgevaar kan brengen. Nu is het een race tegen de klok: Kat moet de moordenaar ontmaskeren voor hij opnieuw kan toeslaan.


Van dezelfde auteur

Kleur van Geld serie

In het rood

Blauwe maandag

 

Katerina Carter juridische thrillerserie

Nooduitgang

Met gelijke munt

Engel des doods

Groene schijn


Colleen Cross is de auteur van de bestselling juridische thriller-serie rond Katerina Carter en de daarvan afgeleide serie de Kleur van Geld, ook met Katerina Carter in de hoofdrol. Haar twee populaire thriller/detectiveseries hebben dezelfde hoofdpersoon. Katerina Carter is een slimme forensisch accountant en fraude-onderzoekster die zich geen appels voor citroenen laat verkopen.

Ze doet altijd het juiste, al schrikken mensen nogal eens van haar onorthodoxe methoden.

Colleen Cross is bovendien accountant en fraude-expert en schrijft waargebeurde misdaadverhalen. In Anatomy of a Ponzi: Scams Past and Present bijvoorbeeld ontmaskert ze de grootste Ponzi-fraudeurs aller tijden en hoe ze ermee wegkwamen. Ze voorspelt bovendien precies het moment en de plek waarop de grootste Ponzi-fraude ooit aan het licht zal komen en de aanwijzingen waar men op moet letten.

Colleen Cross is ook actief op social media.

Facebook: www.facebook.com/colleenxcross

Twitter: @colleenxcross

Je kunt haar ook vinden op Goodreads.com.

Bezoek voor het laatste nieuws over Colleens boeken haar website: http://www.colleencross.com/.


Wil je op de hoogte gehouden worden van haar nieuwste boeken, schrijf je dan in voor haar nieuwsbrief!


Nederlanders, Nederlandse taal, Nederlandse boeken, Nederlandse taal boeken, Nederlandse roman, Nederlandse romans, boeken in de Nederlandse taal, Nederlandse editie, Nederlandse taal editie, bestsellerauteur, mystery & detective, vrouwelijke speurneuzen, gezellige mysterie, bestselling, nederlands, dutch, detective, thrillers, series, traditioneel brits, mysteries en detectives, politie, korte verhalen, realistische fictie, crime, pageturner

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2022
29 July
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
250
Pages
PUBLISHER
Slice Publishing
SIZE
3
MB

More Books by Colleen Cross

2023
2022
2022
2022
2022
2022

Other Books in This Series

2022
2022
2022
2022