Jong Gehekst is oud Gedaan

een paranormale detectiveroman

    • HUF2,190.00
    • HUF2,190.00

Publisher Description

Een baan kun je kiezen, maar je afkomst niet…


Alles wat Cendrine West wil, is een carrière als journalist nastreven. Wat kan het haar schelen dat ze van een machtige heksenfamilie afstamt en dat haar tante Pearl haar het liefste ook bezig zou zien met magie?


Twee dagen voordat Cen trouwt met een ‘normale’ man wordt er een biljonair vermoord in het knusse hotel van haar familie in Westwick Corners. En het spoor lijkt regelrecht naar tante Pearl te leiden. Als Cen wil bewijzen dat haar tante onschuldig is, zal ze toch haar magische afkomst moeten omarmen én haar toverkunsten inzetten, omdat de zaak veel gecompliceerder is dan hij op het eerste gezicht lijkt. Er zijn bovennatuurlijke krachten aan het werk in het slaperige stadje waar normaal zo weinig gebeurt.


Als Cen de hulp van Tyler Gates inschakelt – de nieuwe en sexy sherriff in Westwick Corners – wordt haar leven nog ingewikkelder omdat ze hem eigenlijk veel leuker vindt dan haar aanstaande… 

Zal Cendrine op tijd de onschuld van haar tante kunnen bewijzen en zelf ontdekken waar haar hart ligt? Je leest het in het eerste deel van de serie ‘De heksen van Westwick’!


Dit boek is een los te lezen verhaal. Het genre ‘cozy witch mystery’ is ontzettend populair in de Verenigde Staten en laat zich het beste omschrijven als een kruising tussen Charmed en Murder, She Wrote.

GENRE
Romance
RELEASED
2022
28 November
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
250
Pages
PUBLISHER
Slice Publishing
SIZE
1.8
MB

More Books by Colleen Cross

2023
2023
2023
2022
2022
2022

Customers Also Bought

2022
2019
2020

Other Books in This Series

2022
2022