Baloane De Săpun!?: Cum Să Scapi De Moartea Invizibilă? Cum O Infecție Devine Remediu? - Ce Este “Boala” Morgellons Și Cum Se “Tratează”‪.‬

    • €21.99
    • €21.99

Publisher Description

O "maladie stranie", care afectează pielea, Morgellons, bântuie de ceva vreme prin Lume. Am avut nenorocul să mă "îmbolnăvesc" și eu de ea. Primul impuls, și cel mai normal, a fost să mă duc să mă consulte un medic dermatolog. Mi-a spus că am pielea "stresată". Inițial am râs, nefiind familiarizat cu terminologia medicală. Apoi i-am dat dreptate. "A avea pielea stresată" pentru medici înseamnă, în traducere liberă, a avea pielea atacată, iritată de ceva.
Mersul meu la medic nu prea m-a ajuta. Pot zice că m-a ajutat de la "deloc", dacă se poate spune așa, la nimic. Nu mi-a spus ce anume îmi "stresa" pielea. Oricum, privind retrospectiv, a fost cel mai aproape de adevăr, nu a arătat punctual, dar fenomenul, în final, asta s-a dovedit a fi.
Fiind într-o ceață totală, și văzând că nu pot găsi ajutor de nicăieri, mi-am adus aminte că mai sus de umeri și gât, Dumnezeu m-a înzestrat cu o cutie nu tocmai goală. I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru darul Său și l-am pus la treabă. Mi-am pus rotițele din creier la activitate că prea au stat ele nefolosite în ultima vreme.
Prin deducții logice și prin cercetare amănunțită asupra rănilor provocate pe pielea mea am descoperit o corelație foarte îngrijorătoare între rănile de pe pielea mea și niște factori nocivi, extrem de periculoși, aflați în imediata mea vecinătate. Mai mult, acei factori eu singur mi i-am adus în jurul meu, prin nesocotirea unor principii și legi fizice. Cu ocazia aceasta am descoperit o poluare cu acei factori invizibili și foarte nocivi, care se desfășoară la scară planetară și este din ce în ce mai periculoasă.
Prin citirea acestei cărți și mai ales prin înțelegerea fenomenelor fizice și motivaționale veți fi scutiți de niște suferințe foarte mari și mai ales nu vă va putea nimeni socoti nebuni. Prin faptul că nu se văd, nu înseamnă că nu există. Acei factori sunt extrem de periculoși și se află lângă voi. Ba chiar plătiți să vă intoxicați cu ei.
Titlul pare șocant. O infecție, care prin definiție este ceva rău, poate fi o cură? Citind cartea veți avea surpriza să vedeți că aceste bacterii ajută corpul să sesizeze acei factori nocivi și invizibili care generează cancer la nivelul oricărui organ al corpului uman. Veți vedea că acest cancer este reversibil. Corpul meu se reface de când l-am extras din mediul toxic în care, prin ignoranță, îl țineam. Dacă m-aș fi dus la un medic oncolog acum aș fi fost mort și putrezit. Norocul meu este că nu am încredere în ei. Ei niciodată nu vor putea înțelege mecanismul de producere al cancerului. Nu, pentru că acesta este o maladie provocată la confluența dintre mai multe domenii ale științei și în special ale tehnologiei. Foarte multe "cancere" pot fi provocate de activitatea nesăbuită a omului pe Pământ. Foarte mulți dintre bolnavii de cancer care s-au însănătoșit în mod miraculos, au făcut exact ceea ce am făcut eu. Și-au extras corpul din mediul nociv și acesta nu numai că n-a murit când i-au prescris medicii oncologi, dar se încăpățânează să trăiască împotriva pronosticurilor sumbre. Citind această carte veți ave o explicație logică a acestor "însănătoșiri miraculoase". Privite prin prisma cărții acesteia veți vedea că sunt logice și oarecum normale. Ce ar fi dacă prin descoperirea acestui mecanism de acțiune a acelor factori periculoși, am descoperi, de fapt, cum să ne ferim de cancer. Cea mai necruțătoare maladie a secolelor XX și XXI poate fi evitată? Înțelegând cele scrise în această carte aveți mari șanse să vă feriți de factorii care provoacă cancerul și poate veți găsi modalitatea să vă vindecați de el. Trăind în ignoranța lumii moderne, însă, aveți cele mai mari șanse să cochetați cu cancerul, să fiși victime ale unui sistem de făcut bani fără scrupule. Prețul banilor lor este sănătatea noastră. Este un preț extrem de mare. Eu nu mai vreau să-l plătesc!

GENRE
Health & Well-Being
RELEASED
2015
8 December
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
141
Pages
PUBLISHER
Calin Mircea Gascu
SIZE
5.2
MB

More Books by Calin Mircea Gascu