• €5.99

Publisher Description

Barden Beedles eventyr har været en af de mest populære godnathistorier i troldmandshjem gennem århundreder. Disse klassiske eventyr er fuld af magi og løjer, og de er både underholdende og lærerige. Unge troldmænd bliver stadigvæk lige så fortryllede af dem, som dengang Beedle første gang nedfældede dem på pergament i det 15. århundrede. Der er fem fortællinger i alt: Harry Potter-fans vil kende "Eventyret om de tre brødre" fra Harry Potter og Dødsregalerierne. De de resterende eventyr er Livslykkens Kilde, Den hårhjertede heksemester, Troldmanden og Hoppegryden og Hare Hop og Svardderstubben. Disse perler ledsages af Professor Albus Dumbledores fodnoter (som er gengivet med tilladelse fra Hogwarts rektors arkiver.) Hans reflektioner er med til at illustrere, hvorfor historierne er meget mere end blot opbyggelige fortællinger, og de vil med garanti gøre Hare Hop og den snegle-gylpende Hoppegryde til lige så kendte figurer som Snehvide og Askepot.

Alt overskud fra salget af denne e-bog vil gå til Lumos. The Lumos Foundation er en registreret velgørenhedsorganisation i England og Wales med det registrerede velgørenhedsnummer 1112575.
Lumos går stærkt op i deres arbejde for at afskaffe institutionalisering af børn. Det er en skadelig praksis, der berør næsten otte millioner børn verden over, som bor på institutioner og børnehjem. Mange af disse børn er blevet placeret der på grund af fattigdom, handikap, sygdom, diskrimination og stridigheder; et fåtal er forældreløse. Lumos arbejder for at forene børn med deres familier, skabe et alternativ til institutionen, så barnet i stedet er familiens varetægt og hjælpe myndighederne med at forbedre deres systemer og lukke institutioner og børnehjem

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
May 9
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
86
Pages
PUBLISHER
Pottermore Publishing
SIZE
8.3
MB

More Books by J.K. Rowling & Hanna Lützen