• €6.99

Publisher Description

Në këtë vepër të spikatur, Dag Heward-Mills shpjegon situata të jetës së përditshme në shërbesë. Ai diskuton çështje praktike si financat, politikë, bashkëveprimet me gjininë e kundërt dhe ndërveprimet e shërbesës.

Një guidë e arsyeshme e praktikës parimore të thirrjes tënde; ky libër është i domosdoshëm për çdo drejtues të krishterë. Rekomandohet për studiuesit e Biblës dhe klerikët në përgjithës

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2019
April 3
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
56
Pages
PUBLISHER
Dag Heward-Mills
SIZE
293.2
KB

More Books by Dag Heward-Mills