Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita

    • €3.99
    • €3.99

Publisher Description

Miksi yksi haikara lähtee matkalle kolme vauvaa mukanaan ja miksi yksi vauvoista jää viimeisenä odottamaan? Mitä kouluhaltioiden työhön oikein kuuluu? Mitä tapahtuu, kun merirosvo parantaa tapansa ja jää maihin? Mitä maatilan johtajan lupaamalle palkkiolle käy? Kuinka mielikuvitukselliselle tasolle naapurusten kilpailu voikaan yltyä? Miksi Kaino Onninen muuntautuu ravihevoseksi, jalkapalloksi tai ovenkahvaksi? Mitä tapahtuu, kun pisamabuumi valtaa koko maailman? Ja miten huolehtivainen susiäiti on? Mitä pyörätuolissa istuva Samuli-poika ja ystävänsä Lasse näkevät taivaalta saapuvan? Ja mitä delfiini ja mies taivaanrannassa yksinäiseltä saareltaan tai kuu-ukko kuusta näkevät?
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita sisältää 11 tarinaa. Paikoin syvällisissä ja kauniissa tarinoissa käsitellään vakaviakin asioita hienovaraisella tavalla, joka sopii luettavaksi sekä lapsille että aikuisille.
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita on Suomen e-kirjalistojen kärkeen rikosromaaneillaan nousseen Markus Ahosen toinen tarinakokoelma lapsille.

GENRE
Kids
RELEASED
2012
30 November
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
41
Pages
PUBLISHER
Markus Ahonen
SIZE
306.1
KB

More Books by Markus Ahonen

2022
2021
2019
2016
2016
2016