• €37.99

Publisher Description

Vi befinder os i 1998, i de sidste tre uger op til en af dette års værste terroristhandlinger, nemlig bombningerne af de to amerikanske ambassader i Nairobi, Kenya og Dar, Tanzania.

Den danske tidligere jægersoldat Stig Jansen, befinder sig i civilt anliggende i landet og snart hvirvles han uforvarende ind i det, der skal gå hen og vise sig at være forløberen til en af verdens største konspirationer, med deltagelse af den korrupte lokale regeringsmagt, CIA, dele af den tyske regering, Saddam Husseins regime i Irak og en dansk oberst i Forsvarets efterretningstjeneste.

Han trækkes rundt i den fremmedartede manege og hans reaktioner og handlinger får afgørende betydning for alle de mennesker han kommer i berøring med under sit ophold.

Under hans flugt fra det kenyanske militær, som anklager ham for terrorisme og mord, drives han sammen med den smukke skotske Røde Kors medarbejder Jane, ud i vildmarken, hvor hans evner og færdigheder som tidligere elitesoldat, kommer til deres ret, og flugten udvikler sig herefter til et mareridt hvor forskellen mellem ven og fjende er hårfin.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2010
July 29
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
588
Pages
PUBLISHER
Books on Demand
SIZE
1.7
MB

More Books by Anders Oehlenschlæger