• €9.99

Publisher Description

Ova knjiga će pokazati mnoge važne tajne povijesti koje možda nikad niste znali i koje bi vam mogle raznijeti um. To istražuju istraživači i ono što nazivaju našom istinskom istorijom.

Autor David Ewing Jr putovao je u preko 2500 gradova i mjesta širom svijeta, a tokom 20 godina radio je mnogo istraživanja i ima veliko znanje o temi onoga što je mnogima danas poznato kao Velika Tartarija i onome za što istraživači tvrde da je naše istinita historija. Nekima je ovaj predmet poznat i po drugim imenima, ali to je ime koje će se koristiti u ovoj knjizi. Može ili ne mora biti - tačan naziv teme - ali to je ime koje istraživači danas koriste širom svijeta. Imajte na umu da različiti ljudi ovu civilizaciju nazivaju različitim imenima - možda je zovete Grand Tartaria - ali to ne znači da i svi drugi to čine. Neki je zovu Rusija ili Slavonska Rusija - svako ima svoj izbor.

Ova knjiga će pokazati neka istraživanja koja je uradio Anatolij Fomenko i drugi u vezi s našom istinskom istorijom - i pokazat će neke dokaze na koje istraživači ističu. Priloženi su foto dokazi - kako bi vam pokazali da je David Ewing Jr - napravio ispravno istraživanje - da biste provjerili što istraživači govore.

GENRE
History
RELEASED
2020
April 1
LANGUAGE
SR
Serbian
LENGTH
208
Pages
PUBLISHER
PublishDrive
SIZE
29.4
MB

More Books by David Ewing Jr