• €12.99

Publisher Description

Queen joutuu kohtaamaan muodin maailman raadollisuuden, sekä järjestäytyneen rikollisuuden. Seksi ja paheet ovat juurtuneet tiukasti glamourin sekaan. Hyvät ystävät ovat tarpeen, ja Dynacos on korvaamaton.

Upean tehokaksikon vahvistuva yhteistyö, uudet ystävät ja monipuoliset persoonallisuudet, antavat kirjaan lujasti potkua. Toiminta astuu mukaan kuvioon silloin, kun muotimaailman paheita pitää ratkoa kovalla kädellä.

Kirja on hengästyttävän täynnä tapahtumia. Se on totinen lukukokemus, ja aivan takuuvarmasti kirja jättää hyvän mielen lukijalleen.

 

QUEEN KIRJAT

Queen kirjat ovat loistelias kiehtovien tarinoiden kokonaisuus. Sarjan ensimmäinen kirja aloittaa upean tarinan. Tulevat jaksot täydentävät Queeniä ympäröivät tapahtumat suorastaan sadunhohtoiseksi kirjaperheeksi. Sarjassa on kaikki klassikon ainekset.

Jokainen kirjan jakso kertoo lisää nuoren New Yorkin punahehkuisen kaunottaren uskomattomista seikkailuista. Hänen unohtumattoman matkansa käänteet johdattavat hänet Amerikasta Ranskaan, keskelle maailman muodin ydintä. Kirjat vievät lukijansa mukaan naisellisen luksusmaailman arvaamattomiin pyörteisiin.

Tulevaisuus on mielikuvitustakin rikkaampaa. Seikkailut Idän Paratiisissa, Itämaisen Haaremin salat ja uskomaton historia yhdistyvät Queenin elämään erottamattomasti. Salaperäiset miehet ympäröivät häntä, yhtä lailla kuin kauniit kovaotteiset naisetkin. Muodin Maailma, Liike-elämä, Itämainen Hehku, Seikkailut sekä Toiminta ovat suuren tarinan nautittavia elementtejä. Komeat seksikkäät miehet... ja Romantiikka roihuaa kaunottarien elämässä.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2014
February 14
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
270
Pages
PUBLISHER
Jarno Ahonen
SIZE
2.8
MB

More Books by Jarno Ahonen & Mirella Magine