Relația Perfectă - Caiet de exerciții

28 de zile spre iubire

    • €4.49
    • €4.49

Publisher Description

Cartea “Relația Perfectă” care stă la baza acestui caiet de exerciții reprezintă un program pentru un scop măreț, pregătit cu pași simpli și concreți, foarte ușor de îndeplinit. Gândește-te că este un joc pe care îl vei câștiga. Pentru ca tu să ieși învingătoare în acest joc ai de îndeplinit trei condiții simple și accesibile:
1: să participi,
2: să fii prezentă zilnic,
3: să mergi cu încredere înainte.
Mie îmi place să câștig, tu ce fel de jucător ești?
Chiar dacă stabilești un obiectiv pentru sfârșitul provocărilor, nu te lăsa descurajată de ceva ce nu crezi că este posibil. Urmărește mai degrabă victoria fiecărei zile din această călătorie. Faptul că ți-ai făcut exercițiile bifează victoria ta!
Condițiile fiind stabilite, vin și cu recomandări care să-ți facă această călătorie și mai plăcută.
Recomandarea numărul unu este să citești câte un capitol zilnic și să faci exercițiile în aceeași zi.
Dacă nu ai timp să citești în fiecare zi, recomandarea numărul doi este să repeți exercițiile din ultima zi sau din zilele anterioare, astfel încât să-ți păstrezi motivația și entuziasmul.
Recomandarea numărul trei este foarte importantă. Afirmațiile sunt foarte puternice dacă sunt folosite în mod corect. Spune afirmațiile cu voce tare, în fața oglinzii, dimineața și seara. Îți recomand să ți le notezi și să le repeți de mai multe ori pe parcursul zilei.
Recomandarea patru - fă toate exercițiile din acest jurnal. Nu este o obligație. Este doar o recomandare. Eu îți promit că poți avea relația perfectă, relația pe care ți-o dorești. Pentru asta am venit cu un plan garantat de succes. Planul necesită implicarea ta în măsură egală cu implicarea mea în momentul în care l-am pregătit pentru tine.
Îți doresc o călătorie minunată și sunt nerăbdătoare să aflu mai multe detalii despre reușita ta, la sfârșitul acestor 28 de zile.

Cu drag,
Dorela Iepan

GENRE
Non-Fiction
RELEASED
2021
17 October
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
83
Pages
PUBLISHER
Dorela Iepan
SIZE
4
MB

More Books by Dorela Iepan

2022
2022
2021