• €2.49

Publisher Description

Në këtë libër unik do të gjesh vargje kyçe nga Bibla që duhet t’i mësosh përmendësh. Jezusi mësoi përmendësh shkrime – kështu duhet të veprojmë edhe ne! Le ta bëjmë qëllimin tonë të mësojmë shkrime dhe të ndërtojmë një karakter gjithnjë e më të mirë. Ne jemi ndjekësit e Krishtit!

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2019
April 3
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
73
Pages
PUBLISHER
Dag Heward-Mills
SIZE
382
KB

More Books by Dag Heward-Mills