Publisher Description

Këtu keni gjithçka që ju nevojitet të dini për iPhone, në një format praktik dixhital. Njihuni me iPhone dhe eksploroni të gjitha gjërat e mahnitshme që mund të bëjë, si dhe si t'i bëni ato. Ky është udhëzuesi përfundimtar për të marrë maksimumin nga telefoni juaj i ri iPhone, direkt nga Apple. Udhëzuesi i përdorimit i iPhone është pjesë thelbësore e çdo biblioteke të iBooks.

GENRE
Computing & Internet
RELEASED
2014
17 September
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
507
Pages
PUBLISHER
Apple Inc.
SIZE
13.4
MB

More Books by Apple Inc.