Døden nær: Jack Reacher 2 Døden nær: Jack Reacher 2

Døden nær: Jack Reacher 2

    • 11,99 €

    • 11,99 €

Descrizione dell’editore

På en gade i Chicago støder Jack Reacher ind i en ung kvinde på krykker. Idet han stopper op for at hjælpe hende, bliver de udsat for en hårdhændet kidnapning. Pludselig er Reacher lænket sammen med kvinden og låst inde i en varevogn, som ræser tværs over USA.

Reacher er nødt til at vide hvem han har med at gøre. Kidnapperne siger ingenting og hans ledsager identificerer sig udelukkende som Holly Johnson, FBI-agent. Kun gradvist finder Reacher ud af mere om hende, og selvom hun ikke kunne drømme om at bede ham om hjælp, nægter han at lade hende i stikken.

Da de når frem til deres afsides og fjendtlige destination, bliver Reacher kastet ind i en konflikt, hvor en gruppe højreorienterede militsfolk prøver at få opfyldt en række umulige krav til gengæld for udleveringen af den mystiske og smukke kvinde. For at overleve må Reacher og Holly Johnson arbejde sammen og stole på hinanden. Oppe imod håbløse odds, må de anvende mod og snedighed for at redde både deres egne liv og hundredvis af andres.

GENERE
Thriller e gialli
NARRATO DA
MBM
Mikkel Bay Mortensen
LINGUA
DA
Danese
DURATA
14:00
h min
PUBBLICATO
2021
20 luglio
EDITORE
Jentas
PRESENTATO DA
Audible.com
DIMENSIONE
714,1
MB