Kaknäs sista band och andra zonsagor Kaknäs sista band och andra zonsagor

Kaknäs sista band och andra zonsagor

    • 19,99 €

    • 19,99 €

Descrizione dell’editore

HALLÅ DÄR NERE!
Undergången kom. Stockholm är i ruiner och de få människor som finns kvar kämpar för att överleva. Över ruinerna reser sig ännu Kaknästornet som fortfarande sänder dagliga nyheter. För någon där uppe ser dem där nere. Och pratar om en bättre framtid.
Kaknäs sista band är en samling noveller som utspelar sig i Stockholm efter katastrofen. Vi möter de överlevande: skrotletare från Dieselverkstaden, rövarhövdingar från Blackeberg och köpmän från Kungsholmen. Alla försöker de skapa en ny värld. Alla lyssnar de på Kaknäs sändningar. Det är gripande, spännande och rörande.
Anders Fager är en av Sveriges ledande skräckförfattare. Nu lämnar han det samtida Stockholm han befolkat med hemliga sällskap och monster och ger sig in i en framtid full av spännande öden och karaktärer.
Kaknäs sista band är postapokalyps som utspelar sig i samma mörka framtid som rollspelet Mutant: År Noll. Katastrofen har kommit till din gata. Hur ser det ut där efter katastrofen? Vilka överlevde? Vad säger Kaknäs till dig?

GENERE
Fantascienza e fantasy
NARRATO DA
KK
Kristofer Kamiyasu
LINGUA
SV
Svedese
DURATA
08:03
h min
PUBBLICATO
2019
12 settembre
EDITORE
Storyside
DIMENSIONE
318,8
MB