Stress

    • 8,99 €

    • 8,99 €

Descrizione dell’editore

5 övningar 21–33 minuter
Detta är ett pass som ger dig ett välbehövligt lugn i sinnet, kroppen och hela systemet.

Det ger oss en slags irriterande skön tillfredsställelse att alltid vara på väg. Att alltid skynda. Att aldrig vara nöjda. Vi blir beroende av stressen, den får oss att känna oss levande. Fast egentligen är vi allt annat än just det. Utan att märka det är vi fast i en ond cirkel av lidande som inte sällan slutar med en berömd vägg.
Om vi stänger av kroppens varningssignaler tillräckligt länge omvandlas all denna stress till kroniska sjukdomar i kroppen och eventuellt även i sinnet. Yoga och mindfulness hjälper oss att "vilseleda" kroppen, att sätta på det parasympatiska nervsystemet så att vi kan koppla av istället för att ständigt vara uppkopplade.

YINYOGA passar alla människor och kroppar. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen såsom skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.
Du behöver inte ta på dig särskilda kläder. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

GENERE
Saggistica
NARRATO DA
MM
Magdalena Mecweld
LINGUA
SV
Svedese
DURATA
00:34
h min
PUBBLICATO
2021
23 settembre
EDITORE
Storyside
DIMENSIONE
28,9
MB