Îți explic eu

Alberto Pian e altri

Descrizione dell’editore

„Îți explic eu” (Te lo spiego io) este un proiect dedicat familiilor, copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani, fiind creat de către departamentul de Oncologie Pediatrică din cadrul Institutului Oncologic din Milano și de către Liga Italiană pentru Lupta împotriva Cancerului, publicat de Centrul de Educație Leonardo. La crearea acestui ebook au contribuit medici, asistenți medicali, asistenți sociali, profesori și educatori de la Institutul Național de Oncologie din Milano. 
Scopul proiectului este de a susține familiile și copiii pe parcursul tratamentului și de a îi ajuta pe copii să își dezvolte competențe noi pe care să le utilizeze apoi la școală și cu prietenii.
Proiectul constă de fapt într-un ebook interactiv care cuprinde 29 de videoclipuri care îi însoțesc pe copii și familiile lor pe parcursul tratamentului din cadrul departamentului de oncologie pediatrică de la Institutul Național Oncologic din Milano, alături de numeroase jocuri educaționale și instrumente de învățare interactivă. 
Proiectul este condus și organizat de Alberto Pian cu supravegherea dr. Maura Massimino, medic și manager al departamentului de Oncologie Pediatrică, iar echipa de proiect este formată din Daniela Bisotti, Ugo Falace, Andrea Elia Gazzi și Monica Giovanetti, în regia lui Oreste Gallina și Alberto Pian, cu Betta Cucci în calitate de ghid și narator.
Ebook-ul este disponibil în șapte limbi (italiană, engleză, franceză, spaniolă, română, arabă și chineză)

GENERE
Professionali e tecnici
PUBBLICATO
2020
9 luglio
LINGUA
RO
Romeno
PAGINE
122
EDITORE
Alberto Pian
DIMENSIONE
437
MB

Altri libri di Alberto Pian, Istituto Nazionale Tumori di Milano & Lega Italiana Lotta contro i Tumori Milano

2013
2012
2015
2011
2015
2016

Altri hanno acquistato

2021
2018
2017
2014
2020
2013