Apám a drogbáró Apám a drogbáró

Apám a drogbár‪ó‬

    • 4,0 • 1 valutazione
    • 11,99 €
    • 11,99 €

Descrizione dell’editore

Juan Pablo Escobar, jelenlegi nevén Juan Sebastián Marroquín Santos a világtörténelem legismertebb drogkereskedőjének a fia. Medellínben született 1977-ben. Építész és ipari tervezőmérnök. Mint pacifista, párbeszédet és megbékélést kezdeményezett azokkal, akik a nyolcvanas és kilencvenes években lettek apja drogkereskedelemmel kapcsolatos terrorizmusának áldozatai. Gyakran tart előadásokat, szerepelt az ENSZ Nemzetközi Békenapján bemutatott, díjnyertes dokumentumfilmben, amely „Apám bűnei” (Pecados de mi padre) címen jelent meg 2009-ben.

A családi történeteket mindig hallgatás övezi, és csak az idő múlásával válik kimondhatóvá és meghallhatóvá az igazság. Azt hittük, hogy mostanra már mindent elmondtak Pablo Escobarról, a drogkereskedőről, Latin-Amerika valaha élt legszörnyűbb bűnözőjéről, de ezek a történetek mindig külső szemlélők történetei voltak, sosem az otthon melegéből mesélték el őket.

Huszonegy évvel a Medellín kartell fejének halála utá, Juan Pablo Escobar utazásra indul a múltba, amit nem válaszhatott, ami elkerülhetetlenül a sajátja, hogy megmutathassa apja eddig ismeretlen oldalát: egy férfi, aki elképzelhetetlen kegyetlenségre volt képes, miközben a családját a végletekig szerette.

Ez a fiú nem az apát próbálja mentegetni, nem megváltást keres számára, hiszen a saját története is az erőszak szövedékéből épül fel.

GENERE
Biografie e memorie
PUBBLICATO
2017
21 aprile
LINGUA
HU
Ungherese
PAGINE
515
EDITORE
Trubadúr Kiadó
DIMENSIONE
13
MB

Altri libri di Juan Pablo Escobar

Pablo Escobar. Il padrone del male Pablo Escobar. Il padrone del male
2016
Pablo Escobar. Gli ultimi segreti dei Narcos raccontati da suo figlio Pablo Escobar. Gli ultimi segreti dei Narcos raccontati da suo figlio
2017
Pablo Escobar mi padre Pablo Escobar mi padre
2014
Pablo Escobar Pablo Escobar
2016
Pablo Escobar In fraganti Pablo Escobar In fraganti
2016
Escobar - Une éducation criminelle Escobar - Une éducation criminelle
2023

Altri hanno acquistato

Pablo Escobar bérgyilkosa voltam Pablo Escobar bérgyilkosa voltam
2019
Magyar kóla Magyar kóla
2020
Maffiózók mackónadrágban Maffiózók mackónadrágban
2019