• 3,99 €

Descrizione dell’editore

„O capodoperă a genurilor thriller și mister. Blake Pierce a făcut o treabă minunată dezvoltând personaje cu o latură psihologică atât de bine descrisă, încât te simți de parcă poți pătrunde în interiorul minții lor, trăind propriile lor temerile și sărbătorind succesul lor. Plină de întorsături neașteptate, această carte vă va ține treji până la sfârșitul ultimei pagini.

- Recenzii de Cărți și Filme, Roberto Mattos (despre Odată Plecată)


DACĂ AR FI ȘTIUT (Aventurile lui Kate Wise) este cartea cu numărul 1 dintr-o nouă serie de thriller psihologice scrisă de autoarea de succes, Blake Pierce, al cărei bestseller # 1 Odată Plecată (Cartea Întâi) (descarc-o gratuit) a primit peste 1.000 de recenzii de cinci stele. Părinte singur de 55 de ani — și agent FBI proaspăt pensionat — Kate Wise se trezește smulsă din viața ei liniștită din suburbie, atunci când fiica prietenei ei este ucisă într-o violare de domiciliu — și este rugată să ajute.Kate a crezut că a părăsit FBI-ul după o carieră de 30 de ani ca și cel mai bun agent al lor, respectată pentru mintea ei strălucitoare, abilitățile ei dure pe teren  și abilitatea ei stranie de a vâna criminali în serie. Cu toate acestea, plictisită de orașul liniștit, aflată într-o cumpănă a vieții, este chemată de o prietenă pe care nu o poate refuza.


În timp ce Kate îl vânează pe criminal, ea se trezește rapid la conducerea unei urmăriri generale, tot mai multe cadavrea făcându-și - toate mame din suburbie cu căsătorii perfecte - și devine evident că există un criminal în serie care urmărește acest oraș liniștit. Descoperă secrete despre vecinii ei, pe care își dorește să nu le fie aflat vreodată, descoperind că nu totul este ceea ce pare în acest tablou perfect. Aventurile și minciunile sunt în floare, iar Kate trebuie să afle dedesubturile orașului dacă vrea să oprească criminalul.


Dar acest criminal este cu un pas înaintea ei și Kate se poate trezi, în cele din urmă, în pericol.


Un thriller plin de acțiune, care vă va ține cu inima la gură, DACĂ AR FI ȘTIUT este cartea cu numărul 1 într-o nouă serie captivantă, care nu îți va permite să lași cartea din mână.


Cartea #2 din seria AVENTURILE LUI KATE WISE este acum disponibilă pentru precomandă!

GENERE
Misteri e gialli
PUBBLICATO
2019
20 settembre
LINGUA
RO
Romeno
PAGINE
250
EDITORE
Blake Pierce
DIMENSIONE
696.4
KB

Altri libri di Blake Pierce

Altri libri di questa serie