• 8,99 €

Descrizione dell’editore

Du kanske känner igen mig. Jag är ju en stor kändis. Jag är den berömda Fortune 500 företagsvargen Aladdin Todd Jackson. Lär dig hur jag gick från fattig till toppen av Wall Street-spelet i min självbiografi. Varje kapitel lär ut affärshemligheterna för dina barn. Jag kanske känns som din genomsnittliga temperamentliga, chokladkärleksfulla materialistiska varg högt uppe på min lägenhet i Ritz-Carlton Battery Park, men det finns mycket du inte vet om mig, entreprenören med ett hjärta av guld under mina problem med stor ilska.

Jag trodde att jag var en förlorad person! Jag stod inför åtal för mord för ett trippelmord på några dumma grisar. När min rättegång upphörde på grund av brist på bevis, blev jag arbetslös, utan pengar på grund av juridiska räkningar och förbannad med ett dåligt rykte. Nyhetsmedia anklagade mig för att vara "en varg i fårkläder". Vilken dålig journalistik av dem. Jag har på mig Armani till jobbet.

Jag har överlevt riktiga sagor som du inte skulle drömma om. Med hjälp av mina praktikanter, Hansel och Gretel, tar jag finansdistriktet med storm. Jag kommer att ändra dig från pojken som ropade "varg!" till en rik ung man som slutar gråta som en bäbisvarg och börjar tjänar pengar. Vem är med mig? Var inte rädd för den stora stygga vargen.

GENERE
Fiction e letteratura
PUBBLICATO
2017
5 giugno
LINGUA
SV
Svedese
PAGINE
108
EDITORE
Lucky Pineapple Books
DIMENSIONE
2
MB

Altri libri di Nicole Russin-McFarland