• 5,99 €

Descrizione dell’editore

Boek twee van de Saladin-trilogie. Twee vrienden worden tot vijandschap gedreven en komen op het slagveld tegenover elkaar te staan.

1164. De jonge strijder Saladin sluit zich aan bij het Saraceense leger, dat op weg is naar Egypte. Daar wordt hij omgeven door vijanden en geplaagd door een geheim dat hem dreigt kapot te maken. Ondertussen is Saladins beste vriend, oud-kruisvaarder John van Tatewic, tot verrader uitgeroepen. Nadat hij executie ontloopt op voorwaarde dat hij Koning Amalric gaat dienen, raakt hij verwikkeld in geheimzinnige intriges aan het hof.

Donkere krachten in Jeruzalem zweren samen om een gooi naar de troon te doen. Dat is het startschot voor de strijd om Egypte en het Heilige Land, een conflict dat zal woeden van de duinen in de Sahara tot aan de muren van Alexandrië, van de op de bergtop liggende citadel van de dodelijke Assassijnen tot aan de vlakte van Montgisard, slechts enkele mijlen van Jeruzalem vandaan. Strijdplannen worden beraamd en dit keer zullen Saladin en John als vijanden tegenover elkaar staan.

GENERE
Fiction e letteratura
PUBBLICATO
2013
18 aprile
LINGUA
NL
Olandese
PAGINE
416
EDITORE
Karakter Uitgevers F-VERT
DIMENSIONE
3.3
MB

Altri libri di Jack Hight

Altri libri di questa serie