• 8,99 €

Descrizione dell’editore

En kvælende varm sommermorgen finder en lille dreng liget af en mishandlet ung pige i en af Fjällbackas kløfter. Politiet alarmeres og mellem klippefremspringene, graver de skeletresterne af yderligere to unge piger op. Pigernes radbrækkede knogler tyder på, at de for flere år tilbage er blevet tortureret til døde på samme makabre måde.

 

Makkerparret Patrik Hedström og politiassistenten Martin Molin fra Tanumshedes politi sættes på sagen. Som efterforskningen skrider frem, peger flere og flere spor hen imod Fjällbackas lokale præstefamilie. Er det præsten selv, der er synderen, eller en sindssyg galning, der kopierer fortidens makabre mord? 

Mistroen og angsten pibler frem i den lille by, og da endnu en ung pige forsvinder sporløst, starter et dramatisk kapløb med tiden.  


Prædikanten er den anden krimi i serien om politimanden Patrik Hedström og forfatterinden Erica Falck. Den blev i 2004 nomineret som årets bedste krimi i Sverige og har i hele 2005 ligget på bestsellerlisterne. I 2005 fulgte Läckberg op på succesen og blev endnu engang nomineret med den tredje bog i serien Stenhuggeren.

GENERE
Misteri e gialli
PUBBLICATO
2006
23 marzo
LINGUA
DA
Danese
PAGINE
384
EDITORE
ArtPeople
DIMENSIONE
712,1
KB

Altri libri di Camilla Läckberg

Altri libri di questa serie