Descrizione dell’editore

Vdekja është vërtet ngjarje e tmerrshme për çdo individ. Allahu i lartësuar, ka përcaktuar që gjithçka që është e gjallë një ditë do të vdesë. Allahu i lartësuar, ka thënë:

"Gjithçka që është në Tokë është kalimtare, do të mbetet vetëm fytyra e Zoti tënd, Lavdiplotit dhe Fisnikut." (Rrahman 26-27)

GENERE
Religione e spiritualità
PUBBLICATO
2013
24 ottobre
LINGUA
SQ
Albanese
PAGINE
323
EDITORE
DawaTools
DIMENSIONE
370.7
KB

Altri libri di Aid el-Karni