Secrete intunecate

    • 7,49 €
    • 7,49 €

Descrizione dell’editore

Când împlinește douăzeci și cinci de ani, Libby Jones intră în posesia unei moșteniri pe cât de valoroase, pe atât de neașteptate. Casa londoneză pe care o moștenește, cu aspectul ei sinistru, urmează să-i dezvăluie propria poveste învăluită în mister.
În același timp, la mii de kilometri depărtare, în Franța, Lucy, o mamă fără adăpost cu doi copii, primește pe telefon o alertă: „Bebelușul a împlinit douăzeci și cinci de ani“. Acesta este semnalul că, indiferent de mijloace și de prețul plătit, trebuie să revină la Londra.
O voce care se identifică, pas cu pas, pe parcurs, povestește coșmarul prin care trec membrii unei familii, dar mai ales copiii, atunci când în viața și în casa lor se instalează un grup de personaje bizare, cu intenții malefice. Supraviețuirea lor are o singură miză: salvarea bebelușului care vine pe lume în mijlocul ororilor ce se petrec în somptuoasa casă ferecată.
Numită de revista People „maestra suspansului“, Lisa Jewell ne prezintă în noul ei roman povestea plină de răsturnări de situație a trei familii ale căror destine se întrepătrund și care trăiesc într-o casă plină de cele mai întunecate secrete.
v
„Puțini autori de romane psihologice și de suspans creează intrigi atât de alerte și de dure; și mai puțini își populează poveștile cu personaje atât de umane și de complexe.
Romanul Secrete întunecate al Lisei Jewell strălucește
ca o lamă de cuțit și taie chiar mai adânc.“
A.J. Finn
„Absolut strălucit. Personaje puternic caracterizate, punere în scenă fascinantă și apăsătoare și un deznodământ spectaculos. Jewell scrie întotdeauna bine, dar cartea aceasta este de un nivel superior.“
Sarah Pinborough
„Consistent, întunecat și plin de răsturnări de situație complicate,
acest roman captivant combină o saga de familie
și un noir domestic, cu un strălucit efect înfricoșător.“
Ruth Ware

GENERE
Misteri e gialli
PUBBLICATO
2021
4 agosto
LINGUA
RO
Romeno
PAGINE
368
EDITORE
Litera Media Group
DIMENSIONE
2,6
MB

Altri libri di Lisa Jewell

2018
2021
2022
2023
2017
2016