Stockholm Confidential

Journaliste Solveig Berg speelt een gevaarlijk spel in een wereld vol hebzucht, jaloezie en chantage

    • 11,99 €
    • 11,99 €

Descrizione dell’editore

Hanna Lindberg is de nieuwe Zweedse thrillersensatie

Solveig Berg is een in diskrediet geraakte jonge journaliste, op zoek naar een sappig verhaal voor haar comeback. Dit verhaal hoopt ze te vinden in de Stockholmse modellenwereld en dan vooral bij Lennie Lee, een beruchte glamourfotograaf. Wanneer een van Lee’s lievelingetjes plotseling dood gevonden wordt in de rivier, realiseert Solveig zich dat ze een gevaarlijk spel speelt. Ze is terechtgekomen in een web van intriges, hebzucht, jaloezie en chantage waar niemand is wie hij lijkt. Maar komt ze er ook weer levend uit?

De pers over Stockholm confidential


‘Het doet denken aan zowel de boeken van Jens Lapidus als de Millenium Trilogie van Stieg Larsson. Het is moeilijk te geloven dat dit Hanna Lindbergs debuut is, zowel de plot, de stijl als de dialogen zijn meesterlijk uitgewerkt. Spannend tot op het laatst.’ Pocketblogg, (Zweden)

‘De kracht van het boek is de plot. Het is een goed opgezet, zeer verrassend verhaal met verschillende interessante plotwendingen.’ Crime Garden (Zweden)

‘Het is lastig te geloven dat dit Hanna Lindberg haar debuut is. Het is ongelooflijk professioneel geschreven, indrukwekkend voor een eerste boek.’ Boktanken (Zweden)

‘De nieuwe ster van het Scandinavische misdaadgenre.’ Corriere della Sera (Italië)

GENERE
Misteri e gialli
PUBBLICATO
2018
3 luglio
LINGUA
NL
Olandese
PAGINE
321
EDITORE
Boekerij
DIMENSIONE
4
MB

Altri libri di Hanna Lindberg

2019
2019
2017
2016
2016

Altri hanno acquistato

2018
2020
2019
2021
2020
2020