• 6,99 €

Descrizione dell’editore

Svaret på mina drömmar
Ashley är lyckligare än hon någonsin varit. Hon älskar sin vackre, ömsinte och omtänksamme man mer än hon trott var möjligt. Devon är svaret på alla hennes drömmar om den perfekta kärleken.

Men plötsligt vänds hennes tillvaro uppochner. Hon får reda på att äktenskapet är en ren affärsuppgörelse mellan hennes far och Devon. Att allt bara varit ett spel och att Devon tycker att hon är för impulsiv, känslig och naiv.

Förkrossad måste hon fatta det svåraste beslutet i sitt liv. Ska hon skilja sig eller stanna kvar hos mannen hon älskar? För i nattens mörker viskar Devon de vackraste kärleksord till henne ...

I hennes tjänst
Efter att ha blivit bedragen av en sol-och-vårare har Sammie Gold mycket svårt för att lita på en man igen. Men multimiljonären Jackson Worth har knappast något behov av att lura henne på pengar. Risken är att han istället krossar hennes hjärta ...

Jackson vill bara bli Sammies affärspartner och därigenom kunna hjälpa henne att etablera hennes dröm - en butik för exklusiva skor och stövlar. Och han vill definitivt inte binda sig igen, inte efter sin exfästmös svek. Men att se den vackra Sammie i ett par sexiga stövlar får honom på andra tankar!

GENERE
Romanzi rosa
PUBBLICATO
2013
4 dicembre
LINGUA
SV
Svedese
PAGINE
404
EDITORE
Harlequin
DIMENSIONE
3.7
MB

Altri libri di Maya Banks & Charlene Sands