Descrizione dell’editore

Nëse të pyet dikush: Cilat janë tre themelet që çdo njeri duhet t’i dijë, përgjigju: Ta njohë njeriu Zotin, fenë dhe pejgamberin e vet – Muhammedin, lavdia dhe mëshira qofshin mbi të.

GENERE
Religione e spiritualità
PUBBLICATO
2013
25 novembre
LINGUA
SQ
Albanese
PAGINE
17
EDITORE
DawaTools
DIMENSIONE
17.5
KB