Waar hoop regeert

    • 9,99 €
    • 9,99 €

Descrizione dell’editore

Terug naar het westen van Canada - deel 3

Ze buigt zich voorover om een eerste glimp op te vangen van dit bergdorpje dat ze in haar hart heeft gesloten, maar er is iets veranderd...

Na een lange zomer bij haar familie in het oosten, keert Elizabeth Thatcher vol verwachting terug naar haar geliefde Coal Valley. Maar er staat haar wat te wachten... en niet alleen goeds, naar het schijnt. Dit betreft vooral haar dierbare leerlingen. Zal ze zich aan deze enorme veranderingen kunnen aanpassen?

Haar Mountie, Jarrick Thornton, heeft haar nog niet ten huwelijk gevraagd, maar ze weet al wel wat ze zal zeggen. Zijn verplichtingen roepen hem veel vaker uit de vallei dan haar lief is, maar met geduld - en een aanzienlijk misverstand - leren ze elkaar steeds beter kennen.
Maar in Beths gedachten doemt een donkere wolk op: waar ligt hun toekomst? Als agent van de Royal Canadian Mounted Police kan Jarrick overal gestationeerd worden ... maar hoe moet het dan met haar aanstelling als leerkracht in Coal Valley?
Beth doet haar best om elke hindernis zo goed mogelijk te nemen, maar schat ze de situaties wel goed in? Goede bedoelingen leiden niet altijd tot goede resultaten...

Eerder verschenen in deze serie:
* Waar moed vereist is (deel 1)
* Waar vertrouwen heerst (deel 2)

GENERE
Narrativa e letteratura
PUBBLICATO
2020
19 marzo
LINGUA
NL
Olandese
PAGINE
296
EDITORE
Zoeklicht, Uitgeverij 't
DIMENSIONE
1,9
MB

Altri libri di Janette Oke & Laurel Oke Logan

2005
2005
2005
2005
2005
2005