• ¥950

発行者による作品情報

Denne udgivelse indeholder Dansk Bibel (1931) (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) og Cebuano Ang Biblia (Bugna, 1917) (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente) parallel oversættelse. Den har 173,772 referencer og viser 2 formater af Biblen. Den indeholder Dansk Bibel 1931 og Cebuano Ang Biblia, Bugna Version 1917 formateret i læse og navigations venlig format, eller Navi-format (forkortet). Her vil du finde hvert vers, printet parallelt i dan-ceb rækkefølge. Den indeholder fuld, separat og ikke i parallel, kopi af Dansk Bibel 1931 og Cebuano Ang Biblia, Bugna Version 1917 (Det Gamle Testamente og Det Nye Testamente), bygget for tekst-til-tale (tts), så din enhed kan læse Biblen højt op for dig.

Hvordan fungerer den generelle Bibel-navigation:

Testamentet har et indeks af alle dens bøger. TTS formatet viser bøger og kapitler ifølge indekset. Testamenter krydsrefererer til hinanden i indekset. Hver bog har en reference til det Testament, den hører til. Hver bog har en reference til den næste og foregående bog. Hver bog har et indeks af dens kapitler. Hver kapitel referer til bogen, den tilhører. Hver kapitel refererer til den næste og den foregående kapitel. Hver kapitel har et indeks af alle dets vers. Hver kapitel i TTS refererer til det samme kapitel i Navi-formatet. Hver vers har et nummer og har reference til det tilhørende kapitel. Hver vers starter på en ny linje for en bedre læseoplevelse. Versenes numre er ikke synlige i TTS formatet. Hvilken som helst reference i indekset vil føre dig til lokationen. Det indbyggede indholdsfortegnelse har reference til alle bøger i alle formater.

Vi mener, at vi har bygget en af de bedste, hvis ikke allerbedste navigationer, der findes til en e-bog som denne! Den giver dig hvilken som helst vers lige under fingerspidser og er perfekt til hurtige opslag. Og kombinationen af Dansk Bibel 1931 og Cebuano Ang Biblia, Bugna Version 1917 og navigering gør denne e-bog unik.

Bemærk, at Tekst til Tale (TTS) understøttelse varierer fra enhed til enhed. Nogle enheder kan ikke understøtte det. Andre understøtter kun et sprog og andre understøtter flere sprog. Sproget, brugt til TTS i denne e-bog, er Dansk.

ジャンル
宗教/スピリチュアル
発売日
2017
10月24日
言語
DA
デンマーク語
ページ数
16,638
ページ
発行者
TruthBeTold Ministry
販売元
PublishDrive Inc.
サイズ
27.8
MB

TruthBeTold Ministryの他のブック