• ¥350

発行者による作品情報

Kan Jaxon Hampton genoeg van de Moon Queen houden om de aarde te redden?

Als Zeth, de dienaar van haar vijanden de Shadow Giants, Jaxon verslaat in de strijd, ontketenen de Shadow Giants chaos op aarde en vernietigen ze de mensheid.

Elke nacht ervaart Jaxon levendige terugkerende dromen waarin hij 10.000 jaar geleden een mooie vrouw door vele gevaren begeleidt naar de top van een klif met uitzicht op de Nijl.

Waarom droomt de dochter van zijn baas over hetzelfde verhaal? En waarom hypnotiseert een vreemde man Jaxon om de jonge vrouw mee te nemen naar een klif met uitzicht op de rivier de Mississippi tijdens de volgende volle maan?

Jaxon werkt als hoofdhandelaar voor een klein bedrijf voor geldbeheer. Zijn baas vertelt hem dat ze een zeker handelssysteem heeft bedacht, de Chaos Formula. Haar testaccount verifieert een angstaanjagend hoog aantal winnende transacties.

Jaxon kan het niet geloven. Beursresultaten vormen een willekeurige, klokvormige curve. Misschien geen strikt normale verdeling, maar onvoorspelbaar.

Maar dit vermogen van zijn baas om de resultaten van de aandelenmarkt te voorspellen, is slechts een teken dat de realiteit uit de hand loopt.

Wat dwingt Jaxon zijn avonden door te staren naar de maan, zelfs tot het punt dat hij zijn vriendin dwingt hem te verlaten?

Elke nacht droomt hij dat hij tienduizend jaar geleden een bronzen zwaard hanteerde, aan de monding van de rivier de Nijl, lang voor de piramides. Hij vecht als soldaat voor de koning van een groeiend rijk. De andere soldaten noemen hem Blood Reaper.

Op een nacht geeft de koning hem de opdracht om een ​​jonge vrouw ver stroomopwaarts te brengen, voor een offer.

Een vreemd mooie vrouw, ondanks haar witte huid, blauwe ogen en gouden haar.

Ze moet reizen naar waar blufs de Nijl overzien, alleen beschermd door Jaxon - tegen zwervende dieren, wilde mensen en bijgelovige vuilboeren.

Jaxon begrijpt niet waarom het offer zo ver van de tempels plaatsvindt, maar hij moet zijn koning gehoorzamen. Hij denkt dat een rijke koopman een ex-minnares wil opofferen om verdienste bij de goden te krijgen in plaats van haar alleen aan een bordeel te verkopen.

Wanneer ze haar ware identiteit als de Moon Queen zelf onthult, gelooft hij niet. . . tot hij haar oude vijanden de Shadow Giants ontmoet.

Hoe en waarom droomt de dochter van zijn baas, Laura Ewing, hetzelfde verhaal, alleen als de vrouw?

En hoe kunnen hij en Laura de Chaos Formula van haar moeder gebruiken om meer dan vijfhonderd dollar te winnen aan een Mini-Bac-tafel in het Lumiere Place Casino?

Waarom blijft Mr. bin Hasad, de kleine, nette buitenlander Jaxon blijven bezoeken terwijl hij geen handelsaccount opent? En Jaxon kan zich niet herinneren wat ze bespreken?

Hoe kocht Jaxons broer Keith het meest slechte boek ter wereld van Ken, de Romani en Bosnische vluchteling die de grootste occulte boekhandel in de Nieuwe Wereld runt, wanneer Keith beweert dat hij stopt met drugs te verkopen?

Waarom doodt iemand zichzelf Zeth jonge vrouwen en laat hun bloed in een kristallen kom lopen om berichten van en naar de Shadow Giants te laten schrikken?

Het verhaal van Blood Reaper komt tot een conclusie bovenop de klif met uitzicht op de Nijl.

Het verhaal van Jaxon eindigt op een klif met uitzicht op de rivier de Mississippi.

Wie leeft? Wie sterft?

Overweldigen de Shadow Giants het leven op aarde met chaos en vernietiging?

Blader omhoog en download nu het duistere fantasie-avontuur The Chaos Formula.

Dit paranormale fantasie-avontuur combineert verhalen van tienduizend jaar geleden - een nitty gritty historische donkere fantasie - met een hedendaagse donkere fantasie in de moderne wereld. Een vorm van stedelijke fantasie ook.

ジャンル
SF/ファンタジー
発売日
2019
12月1日
言語
NL
オランダ語
ページ数
363
ページ
発行者
In Dreams Extreme Press
販売元
Draft2Digital, LLC
サイズ
304.6
KB

Richard Stookerの他のブック