• ¥1,200

発行者による作品情報

Hvor langt vil et menneske gå for at få andre til at tro på sin version af historien? 


I sommeren 1999 tager Kit og Laura til Cornwall for at se en total solformørkelse. Kit er en erfaren solformørkelsesentusiast, for Laura er det første gang. De to unge og forelskede er sikre på, at denne er den første af mange, de vil komme til at opleve sammen. 


Men i de tyste øjeblikke efter, at skyggen er passeret, overrasker Laura en mand og en kvinde. Hun er overbevist om, at hun så noget frygteligt. Manden benægter det. Det er hendes ord mod hans. Offeret virker til at være taknemmelig. 


Måneder senere dukker hun op på Kit og Lauras dørtrin som en enlig strejfer. Men hendes taknemmelighed tager en uforudset drejning, og Laura begynder at tvivle, stolede hun på den forkerte? 


Femten år senere er Kit og Laura gift, men de lever under nye navne og uden for det digitale netværk: intet Facebook og anonyme taletidskort i mobiltelefonerne. Men som sandheden vinder ind på dem, indser de, at de ikke så længe endnu kan lade fortid være fortid. 


Han sagde/Hun sagde er en gribende fortælling om de løgne, vi fortæller for at redde os selv, og de sandheder, vi ikke kan stå ved, og om den til tider utydelige grænse mellem uskyld og skyld.

ジャンル
ミステリー/スリラー
発売日
2018
5月15日
言語
DA
デンマーク語
ページ数
416
ページ
発行者
People’sPress
販売元
ArtPeople
サイズ
2
MB

Erin Kellyの他のブック