• ¥1,100

発行者による作品情報

"Rick Stooker is op de goede weg. We zijn ook van plan de komende jaren een meer op inkomsten gerichte strategie te volgen. Kapitaalwinsten zijn zowel onderhevig aan het risico van een verslechtering van de economische fundamentals als een verslechtering van de marktpsychologie. Hoogwaardige kwaliteit dividenden en inkomsten zijn alleen onderworpen aan de eerste, en dat maakt een groot verschil in het modelleren van uw portefeuillerendementen bij pensionering. "

- Charles Lewis Sizemore CFA, Senior analist HS Dent Investment Management, LLC http://www.hsdent.com/

"Ik ben registeraccountant in Canada en heb het grootste deel van mijn carrière aan een gemeenschapscollege lesgegeven.

"In de loop der jaren heb ik verschillende" plannen "gebruikt, met wisselend succes, maar had nooit veel aandacht besteed aan dividenden, dus viel ik ten prooi aan de hype over kapitaalwinsten. Dus wat dacht ik? Had ik moeten beleggen voor dividenden.

"Ik heb ook geleerd over enkele nieuwe beleggingsvehikels en kreeg een" voorsprong "op sommige investeringen die ik kende, maar die op een laag pitje werden gezet.

"Ik wou dat ik al die dingen wist toen ik in de twintig was, of op zijn minst aandacht had voor de theorieën over mijn 40's."
 --- Dennis Wilson

"Wat een eye-opener !!!

"Ik had gehoord over REIT's, MLP's, BDC's, maar je hebt echt hun voor- en nadelen uitgelegd. Bedankt, Rick. Je hebt me op de goede weg gezet om een ​​gestage inkomstenstroom te genereren."

- Kenny H

Terwijl de financiële markten instorten. . .

Eindelijk kunt u ook de ouderwetse - maar nu revolutionaire (en bijgewerkt voor de 21ste eeuw) - "gouden eieren" -investeringen met geheimen voor luie beleggers ontdekken

Ondanks het volgen van de conventionele financiële wijsheid, vragen veel senioren nu wat er is gebeurd met dat zorgeloze plezier en ontspanning dat ze zichzelf beloofden na een lange carrière van hard werken.

Veel mensen van in de vijftig en begin zestig vragen zich af wanneer - of zelfs als - ze met pensioen kunnen gaan.

Wat is het alternatief? Investeren voor inkomsten.

Leer hoe u geld kunt verdienen, ongeacht of de aandelenmarkt omhoog, omlaag of opzij gaat.

Ontdek hoe u de financiële valkuilen en emotionele stress van het afhankelijk zijn van de aandelenmarkt kunt vermijden om u een waardering van de marktprijs te bieden - kapitaalwinsten. Ze komen - soms - maar ze verdwijnen ook.

Het industriële gemiddelde van Dow Jones is nu net iets meer dan het hoogtepunt dat het zes jaar geleden voor het eerst brak. Tegenwoordig vereist de koop- en houdstrategie veel geduld.

Dit boek pleit ervoor om jezelf meteen te belonen met reguliere inkomsten uit stockdividend en obligatierente. Het toont u de beste, meest betrouwbare soorten inkomensproducerende investeringen - en hoe u risico's kunt minimaliseren.

Dus investeer nu in het boek dat uw pensioenportefeuille kan leiden tot het genereren van grote hoeveelheden inkomsten op de lange termijn.

ジャンル
ビジネス/マネー
発売日
2019
12月1日
言語
NL
オランダ語
ページ数
314
ページ
発行者
Health and Wealth Press
販売元
Draft2Digital, LLC
サイズ
382.7
KB

Richard Stookerの他のブック