• ¥850

発行者による作品情報

A kaszinókkal, drogbarlangokkal, alvilági figurákkal és egzotikus éjjeli pillangókkal teli Tunicában mindig van valami zűr. Ezt Dennis Lenahan, a mutatványos fenegyerek a saját bőrén tapasztalja meg, amikor a helyi maffia tagjai a szeme láttára nyírják ki egy munkatársát.

A gyilkosság színhelyéről menekülő Dennist egy titokzatos fickó, a dúsgazdag, nagydumás, bluesrajongó Robert Taylor veszi pártfogásába. Rövidesen kiderül azonban, hogy a védelemnek ára van…

Pergő dialógusok, őrült szituációik és fanyar humor – ELMORE LEONARD regényében senki sem az, aminek látszik. A történet színpompás forgatagában az örömlány abroncsos szoknyában illegeti magát, a bűnözők amerikai polgárháborús jelmezekben garázdálkodnak, a tisztes férj és vállalkozó mocskos milliókat mos tisztára, és könnyen megeshet, hogy aki nem vigyáz, abba épp a cimborái röpítenek golyót.

„Hátborzongatóan szórakoztató és sziporkázóan szellemes.” – Los Angeles Times

„Halálosan komoly, mégis habkönnyű… A mester még mindig csúcsformában van.” – The New York Review of Books


ELMORE LEONARD napjaink legnépszerűbb amerikai krimiszerzői közé tartozik. Könyveit milliók olvassák világszerte, regényeiből többek között Quentin Tarantino és Steven Soderbergh rendezett filmet. A nagysikerű sorozat, A törvény embere ötletgazdája és forgatókönyvírója.


– Ez az ember egy bolond – állapította meg Robert odakint, a kocsi felé menet.


– Hitt neked – mondta Dennis.


– Éppen erről beszélek, tiszta bolond. – Beültek a kocsiba. – Még akkor is, ha igaz lenne, amit mondtam.


Már elhagyták a Déli Oázist, és az autópályán száguldottak, amikor Dennis visszakérdezett:


– Hogy érted azt, hogy ha igaz lenne?

ジャンル
ミステリー/スリラー
発売日
2017
11月17日
言語
HU
ハンガリー語
ページ数
280
ページ
発行者
Jaffa Kiadó
販売元
PublishDrive Inc.
サイズ
1.4
MB

エルモア・レナードの他のブック