• ¥950

発行者による作品情報

O emoționantă poveste de dragoste despre o fată care învață să trăiască de la un băiat care vrea să moară.

Theodore Finch e fascinat de moarte și se gândește neîncetat la tot felul de modalități în care și-ar putea pune capăt zilelor.
Violet Markey trăiește pentru viitor, numărând zilele rămase până la absolvire.
Cand Finch ar putea evada atât din micul ei oraș din Indiana, cât și din suferința copleșitoare provocată de recenta moarte a surorii sale.
Când Finch și Violet se întâlnesc pe marginea clopotniței de la școală, nu este foarte limpede cine pe cine salvează. Iar când devin parteneri într-un proiect de descoperire a „minunilor naturale“ din statul lor, amândoi fac descoperiri mult mai importante: Finch poate fi el însuși numai alături de Violet. Iar Violet numai alături de Finch poate uita de numărătoarea zilelor și poate începe să le trăiască.
Însă, în timp ce lumea lui Violet crește, a lui Finch începe să scadă.

O carte impresionantă despre doi liceeni amuzanți, fragili și suferinzi. -- Entertainment Weekly

Multe romane pentru adolescenți tratează teme similare, dar puține o fac într-o manieră memorabilă. -- Kirkus Reviews

Ai terminat Sub aceeași stea? Poți începe acest roman emoționant despre o fată care își promite sieși să trăiască având un rost, după o relație cu un băiat care plănuiește să-și ia viața. -- SELF Magazine

„Mă învelesc în pilotă cât de strâns pot – astfel încât nu mai pot zări nici camera – și mă întind pe spate în pat, ca o mumie. Este o modalitate de a conserva căldura și lumina, ca să nu mai poată ieși iar. Întind o mână prin deschizătură și apuc altă carte, apoi alta. Și dacă viața ar fi așa? Făcută numai din părți fericite, niciuna îngrozitoare, nici măcar neplăcută. Și dacă ne-ar sta în putere să decupăm răul, pur și simplu, și să păstrăm doar binele? Asta este ceea ce vreau să fac pentru Violet – să-i ofer numai binele, să o țin departe de rău, așa încât acel bine să rămână pentru totdeauna împrejurul nostru.“

ジャンル
小説/文学
発売日
2016
2月11日
言語
RO
ルーマニア語
ページ数
312
ページ
発行者
Trei
販売元
PublishDrive Inc.
サイズ
1.9
MB

Jennifer Nivenの他のブック