• ¥750

発行者による作品情報

Ben jij ook een vrouw die haar vrouw-zijn weer de aandacht wil geven die ze verdient? Voor de prijs van 2 café latte kun jij jouw leven veranderen in dat van een Trendy Mam en worden jouw vrouwelijke behoeften weer gehoord. 

Voel je dat je meer in je mars hebt? Sta je open voor een nieuwe manier van leven? Laat mijn verhaal jou inspireren. Ervaar de betovering en onderga een innerlijke en uiterlijke metamorfose. 

Ga de uitdaging aan! Probeer het Trendy Mam Stappenplan en maak je eigen Trendy Mam Paspoort. Met dit boek heb je gelijk alles in handen, het is een leesboek met Cheryl’s verhaal, een doe-boek met leuke, inspirerende opdrachten en een uitwerkboek, het Trendy Mam Paspoort.

Ook jij bent het waard om als een gelukkige vrouw door het leven te gaan. Voor alle vrouwen en voor (jonge) moeders die opgeslokt zijn in de dagelijkse sleur, is dit de kans om zichzelf weer in de spotlights te zetten.

Hervind en behoud je vrouw-zijn in deze gehaaste maatschappij, dat is de boodschap van dit boek. Probeer het en tover jezelf om. Het is een bijzonder avontuur, dat elke vrouw zichzelf zou moeten gunnen. Onthoud dat alleen jij ervoor kunt zorgen dat jij weer gaat stralen in de wereld van vandaag.

ジャンル
健康/心と体
発売日
2012
12月1日
言語
NL
オランダ語
ページ数
147
ページ
発行者
Cheryl Lee
販売元
Cheryl Hendriks
サイズ
27.7
MB