Det brennende bladet

    • 36,99 €
    • 36,99 €

Publisher Description

Ny serie fra Danmarks ubestridte krimdronning! Katrine Engberg har tatt Norges lesere med storm gjennom København-serien. 

Liv Jensen står ved et veiskille i livet. Hun har sagt opp jobben som etterforsker i politiet i Nordjylland og har startet sitt eget detektivbyrå. Samtidig har hun flyttet til Vesterbro og leier underetasjen hos rammemakeren Jan Leon og hans voksne datter Hannah. To mennesker som deler en stor sorg. 

Mens Liv overvåker mulige forsikringssvindlere med dårlig rygg og stort behov for å spille tennis, drømmer hun om en jobb i drapsavdelingen i København. Og da hennes venn og mentor, Petter Bohm i københavnpolitiet, tilbyr henne en jobb, griper hun begjærlig sjansen. 

Kulturjournalisten Gert Linde ble brutalt drept for tre år siden, og gjerningsmannen ble aldri tatt. Saken er henlagt, men kanskje Liv kan oppklare den og komme tilbake til en jobb i politiet? 

Etterforskningen sender henne til den jyske vestkysten og tilbake i tid til det mørke stedet i historien hvor alle flyktet fra noe. Og Liv har sine egne demoner hun flykter fra. 

Det brennende bladet er første bind i en ny serie med Liv Jensen i hovedrollen. 

Katrine Engberg har solgt mer enn én million av København-serien bare i Danmark. Hun er utgitt i 30 land, og bøkene hennes har ligget på norske bestselgerlister i over ett år.

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2023
3 March
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Bonnier Forlag
SIZE
1.8
MB

More Books by Katrine Engberg

2020
2023
2023
2022
2022
2023