• 7,49 €

Publisher Description

Voor liefhebbers van Jojo Moyes’ Voor jou. Deze roman vol liefde, humor, leven en kracht raakt je recht in het hart.Hier is een waarheid waar niemand omheen kan: het leven kun je niet sturen.

Rabbit Hayes houdt van haar ‘gewone’ leven en van alle buitengewone mensen om zich heen. Ze is gek op haar dochter, Juliet. Op haar kleurrijke, chaotische familie. En op de enige man in haar hart: Johnny Faye. Maar het lijkt erop dat de wereld andere plannen heeft gemaakt voor Rabbit. En daar heeft ze vrede mee. Want zij heeft haar eigen plannen – en nog een paar dagen de tijd om ze werkelijkheid te laten worden.

Hier is een waarheid om te onthouden: dit is een verhaal waarin wordt gelachen om de verrassingen van het leven. Een verhaal over het vinden van plezier in elk moment.‘Een verrukkelijke rit in een emotionele achtbaan.’ – Sunday Independent‘Tegelijkertijd ontzettend aangrijpend en vol bruisend leven.’ – Sunday Mirror‘Dit is schitterende, moedige vertelkunst. Koop een pakje (of een doos) tissues en ga er eens goed voor zitten met deze roman. Een van onze boeken van het jaar.’ – Heat Magazine

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
February 9
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
276
Pages
PUBLISHER
A.W. Bruna Uitgevers
SIZE
2.1
MB

More Books by Anna McPartlin