• 4,49 €

Publisher Description

”Tuo sohva on tuossa, koska aika-avaruudessa on epävakaisuutta!”

Linnunrata-sarjan kolmannesta kirjasta saattaa löytyä vastaus elämään, maailmankaikkeuteen, ja kaikkeen. Mutta mikä oli kysymys? Ja olemmeko valmiita kohtaamaan totuuden?

Avaruudessa seikkaillessaan saattaa päätyä seikkailemaan myös ajassa. Ellei se sitten ole sama asia... Arthur Dent herää huutoonsa keskeltä Lontoon Islingtonia, ja ahdinko vain pahenee, kun hän tajuaa, että seuraava bussi tulee vasta kahden miljoonan vuoden kuluttua. Onneksi Ford Prefect ja eräs anakronistinen sohva pelastavat hänet pinteestä. Aika-avaruusjatkumo venyy ja paukkuu, ja lopuksi tutkitaan kaikkein perimmäisimpiä kysymyksiä.

Douglas Adams (1952–2001) oli tieteiskirjallisuuden ja brittiläisen, mustaakin kuivemman huumorin kärkinimiä. Hän loi Linnunradan käsikirjan ensin BBC:n kuunnelmaksi ja muokkasi siitä myöhemmin romaanisarjan, josta on nähty myös dramatisointi poikineen. Adams oli innokas tietokoneharrastaja ja vähemmän innokas kirjoittaja: legenda kertoo hänen lukittautuneen kolmeksi viikoksi hotellihuoneeseen kustannustoimittajansa kanssa saadakseen Linnunradan neljännen osan Terve, ja kiitos kaloista valmiiksi. Adamsin kirjallinen perintö näkyy lukuisten nykypäivän fantasia- ja science fiction -kirjailijoiden tyylissä.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2020
9 December
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
156
Pages
PUBLISHER
WSOY
SIZE
4.1
MB

More Books by Douglas Adams & Jukka Saarikivi

Other Books in This Series